Eigen label

Bent u eigenaar van een klein bedrijf dat onze producten zoudt willen voeren, dan is het zgn 'private labeling' wellicht een uitkomst voor u. Het voeren van producten onder eigen label wordt steeds gebruikelijker in de voedingssupplementenindustrie. Marktstudies laten zien, dat dit een goede en efficiënte manier kan zijn om uw bedrijf te onderscheiden op de competatieve markt van vandaag. Daarbij maakt het niet uit, of u een internetbedrijf heeft, een traditionele winkel dan wel een gezondheidscentrum of kliniek. 

De extra kosten voor het brengen van onze producten onder eigen label zijn gering, en vallen al snel weg tegen de beoogde voordelen, zoals toenemende verkoop, betere naamsbekendheid en sterkere binding met de klant. 

Vetra heeft een methode ontwikkeld om deze optie snel, gemakkelijk en goedkoop aan onze klanten aan te bieden. In tegenstelling tot andere aanbieders, verlangen we geen contractueel vastgelegde afnames en ook hoeft u geen enorme hoeveelheden van ons af te nemen. Private labelling is al mogelijk vanaf de afname van enkele tientallen potten per product. We kunnen u helpen met het ontwerp van een etiket, en drukken dat desgewenst voor u af. Bent u geiínteresseerd, neem dan contact met ons op.