Over ons

Onze lijn Vetra Health producten is ontwikkeld voor levering via beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. 

Vetra Health maakt deel uit van Kala Health, een internationaal bedrijf met vestigingen in Europa (Nederland) en de Verenigde Staten. Sinds oprichting in 1997 specialiseren wij ons in de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen voor mensen en gezelschapsdieren die aan de volgende eisen voldoen:

  1. De ingrediënten zijn van farmaceutische (top) kwaliteit;
  2. De werkzaamheid van de ingrediënten is wetenschappelijk bewezen
  3. Onze prijs/kwaliteit verhouding is ongeëvenaard

Hoe maken wij deze doelstelling waar?

  1. Wij gebruiken de expertise van vooraanstaande, internationale wetenschappers voor de ontwikkeling van onze producten
  2. Wij kopen alle grondstoffen zelf in, rechtstreeks bij fabrikanten in Europa en de Verenigde Staten die volgens GMP werken. Wij kopen GEEN ingrediënten van discutabele kwaliteit in goedkope, Aziatische landen. Al onze ingrediënten zijn zonder uitzondering van de allerhoogste kwaliteit, en bijna altijd een zgn. 'Merkingrediënt. Dit beteketn, dat van al deze ingrediënten zijn certificaten beschikbaar die de kwaliteit van zowel de producent als het ingrediënt garanderen.
  3. Regelmatig laten wij grondstoffen testen bij gerenommeerde, onafhankelijke laboratoria.
  4. Wij leveren onze grondstoffen zelf af bij de fabrikanten in Europa en de Vereingde Staten, die ze voor ons verwerken tot tabletten, capsules, poeders en cosmetica.
  5. Wij leveren onze producten rechtstreeks af bij onze klanten.

Ons motto is: "DE HOOGSTE KWALITEIT VOOR DE LAAGSTE PRIJS", en wij maken ons motto wáár!.

Kortom, wij hebben het gehele traject volledig in eigen hand: van productontwikkeling, via aankoop van grondstoffen tot de uiteindelijke fabricage van onze producten. Alle stappen in het traject geschieden volgens de hoogste kwaliteitscriteria (GMP, HACCP) en worden zwart op wit gegarandeerd door kwaliteitscertificaten.