OptiMSM® 120 tabletten 1000 mg

Gewicht: 170g

Productnummer:0201200

OptiMSM® 120 tabletten 1000 mg

120 tabletten met 1000 mg OptiMSM®

De kwaliteit van MSM tabletten
KALA Health MSM tabletten bevatten 1000 mg OptiMSM®, de hoogste kwaliteit MSM die vandaag de dag beschikbaar is.

Voor de MSM tabletten wordt OptiMSM® 'Microprills' gebruikt. Deze fijne, zuivere kristallen plakken gemakkelijk aan elkaar. Het zijn daarom ideale kristallen om te tabletteren, er hoeft nog maar weinig vulstof bij.

Kala Health MSM tabletten worden volgens HACCP normen geproduceerd in Nederland. Elke tablet bestaat voor meer dan 90% uit OptimSM®, het bewijs dat daadwerkelijk maar weinig vulstoffen worden gebruikt. De vulstof die wordt gebruikt is hoofdzakelijk plantaardige cellulose. Natriumcarboxymethylcellulose is een speciale vorm van cellulose, die vanwege zijn vertakte structuur vocht uit de omgeving als het ware in de tablet zuigt. Daardoor valt de tablet veel sneller in de maag uit elkaar, en wordt de MSM sneller opgenomen.

Vanwege het geringe volume zijn de tabletten smal en gemakkelijk in te nemen. Ook is een voordeel, dat de tabletten eenvoudig in tweeën te breken zijn.

Met Kala Health tabletten kan de dagelijkse dosering eenvoudig en nauwkeurig worden vastgesteld, en de tabletten kunnen gemakkelijk worden ingenomen.