DermGard 60

Gewicht: 275g

Productnummer:0523060

DermGard 60

60 kauwtabletten met PurforMSM® en omega-3omega-6 en omega-9 vetzuren

DERMGARD™ van Kala Health bevat een combinatie MSM en omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren. De gebruikte ingrediënten zijn van topkwaliteit, geproduceerd in de Verenigde Staten. U kunt ze onder het tabblad 'Ingrediënten' herkennen aan hun merknamen. Deze merknamen garanderen de allerhoogste kwaliteit en de allerhoogste werkzaamheid!  

  • PurforMSM® is de meest zuivere MSM beschikbaar, gezuiverd middels meervoudige distillatie.
  • Omega-3-, omega-6 en omega-9 vetzuren. Vetzuren worden ingebouwd in de celmembranen. Hoe meer onverzadigde vetzuren in de celmembranen, hoe beter vloeibaar de celmembraan wordt.  En hoe beter vloeibaar de celmembraan, hoe beter zuurstof en voedingsstoffen naar de cel worden aangevoerd, en hoe beter afvalstoffen worden afgevoerd. Meervoudig onverzadigde vetzuren zijn daarom van essentieel belang.
  • De verhouding omega-3 / omega-6 vetzuren in Dermatrix is ongeveer 1:2. Een dergelijke verhouding wordt algemeen beschouwd als gunstig. 
  • Vitamine A, B-vitaminen en zink ondersteunen de overige actieve ingrediënten in DermGard

Door toevoeging van een uitgekiende mix van smaakstoffen vinden honden het bovendien lekker. 

DermGard™ is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding.  Het verdient aanbeveling om tijdig met dit voedingssupplement te beginnen. DermGard™ is veilig in gebruik, en kan doorgaans zonder problemen worden gecombineerd met andere supplementen en middelen.