Bioflexa IV 60 kauwtabletten

Gewicht: 300g

Productnummer:0127060

Bioflexa IV 60 kauwtabletten

60 kauwtabletten met OptiMSM®, GlucosaGreen® glucosamine, ChondroPure® chondroïtine, B-2Cool® ongedenatureerd collageen, Ester-C® vitamine C en Aquamin® zeewaterconcentraat

BioFlexa IV bevat dezelfde ingrediënten als BioFlexa III, met als extra ingrediënt ongedenatureerd collageen. Daardoor onderscheidt dit product zich door de combinatie van maar liefst liefst ZES werkzame ingrediënten van topkwaliteit. U kunt ze onder het tabblad 'Ingrediënten' herkennen aan hun merknamen. Deze merknamen garanderen de allerhoogste kwaliteit en de allerhoogste werkzaamheid!  

  • OptiMSM® is de meest zuivere MSM beschikbaar, gezuiverd middels meervoudige distillatie.
  • GlucosaGreen® glucosamine is van plantaardige oorsprong, geproduceerd door fermentatie van mais. Daardoor is deze formule vrij is van veel voorkomende schaaldier allergenen.
  • Chondropure® chondroïtine is afkomstig van rundertrachea. de moleculen zijn relatief klein (< 10.000 daltons) hetgeen belangrijk is voor goede opname.
  • B-2Cool® ongedenatureerd collageen, een nieuw en bijzonder effectief ingrediënt dat in zeer geringe hoeveelheden al effectief is. Het heeft een hoog molecuulgewicht, en de werking berust op het afremmen van de afbraak van het lichaamseigen collageen in de gewrichten, door beïnvloeding van het immuunsysteem in de darm. 
  • Vitamine C (als Ester-C®) speelt een rol bij de aanmaak van kraakbeen.
  • Het toegevoegde zeewaterconcentraat (Aquamin®) bevat alle meer dan 80 natuurlijke mineralen en spoorelementen in ionvorm. 

Door toevoeging van een uitgekiende mix van plantaardige smaakstoffen vinden honden het bovendien lekker. 

BioFlexa IV is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding.  Het verdient aanbeveling om tijdig met dit voedingssupplement te beginnen. BioFlexa IV is veilig in gebruik, en kan doorgaans zonder problemen worden gecombineerd met andere supplementen en middelen.