Bioflexa 4

Met plantaardige smaakstoffen

Bioflexa 4

kauwtabletten met OptiMSM®, GlucosaGreen® glucosamine, ChondroPure® chondroïtine, B-2Cool® ongedenatureerd collageen, Ester-C® vitamine C en Aquamin® zeewaterconcentraat

Login om te bestellen

BioFlexa Plus bevat dezelfde ingrediënten als BioFlexa Tasty, met als verschil:

  • Als extra ingrediënt B-2Cool® ongedenatureerd collageen
  • Enkel plantaardige smaakstoffen.

Daardoor onderscheidt dit product zich door de combinatie van maar liefst liefst ZES werkzame ingrediënten van topkwaliteit. U kunt ze onder het tabblad 'Ingrediënten' herkennen aan hun merknamen. Deze merknamen garanderen de allerhoogste kwaliteit en de allerhoogste werkzaamheid!  

  • OptiMSM® is de meest zuivere MSM beschikbaar, gezuiverd middels meervoudige distillatie.
  • GlucosaGreen® glucosamine is van plantaardige oorsprong, geproduceerd door fermentatie van mais. Daardoor is deze formule vrij is van veel voorkomende schaaldier allergenen.
  • Chondropur chondroïtine is afkomstig van rundertrachea. de moleculen zijn relatief klein (< 10.000 daltons) hetgeen belangrijk is voor goede opname.
  • B-2Cool® ongedenatureerd collageen, een nieuw en bijzonder effectief ingrediënt dat in zeer geringe hoeveelheden al effectief is. Het heeft een hoog molecuulgewicht, en de werking berust op het afremmen van de afbraak van het lichaamseigen collageen in de gewrichten, door beïnvloeding van het immuunsysteem in de darm. 
  • Vitamine C (als Ester-C®) speelt een rol bij de aanmaak van kraakbeen.
  • Het toegevoegde zeewaterconcentraat (Aquamin®) bevat alle meer dan 80 natuurlijke mineralen en spoorelementen in ionvorm. 

Door toevoeging van een uitgekiende mix van plantaardige smaakstoffen vinden honden het bovendien lekker. 

BioFlexa Plus is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Het verdient aanbeveling om tijdig met dit voedingssupplement te beginnen. BioFlexa IV is veilig in gebruik, en kan doorgaans zonder problemen worden gecombineerd met andere supplementen en middelen. 

Toegevoegd per tablet  
MSM (OptiMSM®) 500 mg
Glucosamine HCL (GlucosaGreen®) 500 mg
   - Elementair glucosamine 418 mg
Vitamine C (als Ester-C®) 150 mg
Chondroitinesulfaat (ChondroPure®) 125 mg
Zeemineralen en - spoorelementen (Aquamin®) 100 mg
Ongedenatureerd collageen type II (B-2Cool®) 15 mg

Overige Ingrediënten: Microkristallijne cellulose, weipoeder, smaakversterkers (gist, zonnebloemextract), rijstextract, rijstconcentraat, gemengde tocoferolen.

 

Katten en kleine honden: 1/2 tablet per dag.

Middelgrote en grote honden: 1 tablet per 15 kg lichaamsgewicht per dag.

Voor optimaal resultaat kunt u deze dosering gedurende de eerste vier weken verdubbelen.

Gebruik zo lang als nodig is. Geef de tabletten in zijn geheel, of verkruimel ze en meng ze door het voer. 

 

Samenstelling: Microkristallijne cellulose, weipoeder, methylsulfonylmethaan, glucosamine HCl, smaakversterkers (gist, zonnebloemolie extract), vitamine C, chondroïtinesulfaat, gemengde tocoferolen, natuurlijke mineralen en spoorelementen, rijstextract, rijstconcentraat, ongedenatureerd collageen type II.

Gemiddelde analyse: Ruw eiwit  28%, ruw vet 8%, ruwe celstof 14%, ruwe as 4.3%, vocht 18%.

Houdt u aan de aanbevolen dosering. 

BioFlexa Plus is een aanvullend diervoeder voor honden en katten.

Bewaren: Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen

Dit product is een voedingssupplement (bevat MSM, glucosamine, chondroïtine, ongedenatureerd collageen type II, vitaminen en mineralen).

Verplichte vermelding: Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.